Politika privatnosti

Mi, MeiLab doo, Pregrevica 4, 11080 Beograd, kontakt@meilab.com, ozbiljno shvatamo privatnost korisnika i želimo da razumete uslove pod kojima snimamo, čuvamo i koristimo vaše podatke.

Ova politika privatnosti sadrži informacije o tome koje podatke o vama prikupljamo kada posetite naš internet sajt meilab.com i u koju svrhu koristimo te podatke.

Opšte informacije

Lične podatke naših korisnika prikupljamo samo u meri u kojoj je to potrebno za obezbeđivanje funkcionisanja internet strane, naših sadržaja i usluga. Kada šaljete poruku preko kontakt forme, tražimo da unesete ime i svoju elektronsku adresu kako bismo mogli da vam odgovorimo. Kada poručujete proizvode preko naše online prodaje, od vas će biti traženi podaci za dostavu poručenih proizvoda. Meilab doo koristi sakupljene informacije prvenstveno u svrhu obrade zahteva korisnika i posetioca sajta. Sve standardne mere predostrožnosti se preduzimaju kako bi se sprečio neovlašćen pristup ovim podacima. Od korisnika se može zahtevati naknadna provera identiteta kako bi informacije o nalozima bile potpune. Meilab doo će povremeno slati newsletter na primarni kontakt e-mail, a korisnici imaju mogućnosti da se ispišu sa ove mailing liste. Meilab doo ne razmenjuje ni jednu informaciju o korisnicima sa trećim licima. Meilab doo može koristiti informacije u cilju održavanja kontakta sa korisnicima i obaveštenja o razvoju našeg poslovanja. I u ovom slučaju korisnici imaju mogućnost da se ispišu sa mailing liste. Ukoliko u nekom trenutku u budućnosti budemo primorani da otkrijemo sakupljene informacije trećoj strani (npr. državnim organima), o tome će korisnik biti obavešten i dati svoju saglasnost. Meilab doo primenjuje sve standardne bezbedonosne mere štiteći lične podatke sakupljene od svojih korisnika. Ovo uključuje ali nije ograničeno sa: pristupom ličnim podacima sa lozinkom, ograničenim pristupom osetljivim podacima, enkriptovanim transfer osetljivih podataka poslatih od strane korisnika na Meilab doo formama za prijavu, naručivanje itd. Ipak, mogu postojati propusti vezani za bezbednost koji nisu pod kontrolom Meilab doo. Odlukom da privrednom društvu Meilab doo obezbedi lične informacije, korisnik razume i slaže se sa činjenicom da bezbednost, integritet i privatnost njegovih podataka ne može biti 100% garantovana. Sve nove funkcionalnosti na sajtu dovešće do izmene ove politike privatnosti, bez obaveštenja korisnika. Svaka izmena postaje važeća nakon njenog objavljivanja na sajtu Meilab doo. Korisnik se obavezuje da povremeno pročita ovu politiku privatnosti kako bi bio upoznat sa eventualnim izmenama iste. Ukoliko korisnik nastavi da koristi sajt i usluge Meilab doo nakon bilo koje nove verzije politike privatnosti, podrazumeva se da je istu prihvatio kao važeću.
Scroll to Top