badem kolekcija

Linija proizvoda za čišćenje i negu suve i osetljive kože bademovim uljem

Proizvodi u svom sastavu sadrže različitu koncentraciju bademovog ulja u zavisnosti od funkcije koju imaju. U sastavu ovih proizvoda dominantne su sirovine prirodnog, biljnog porekla (bademovo ulje, pčelinji vosak, ksantan guma), s prirodnim emulgatorima i antioksidansima na bazi vitamina. Proizvodi za negu kože na bazi bademovog ulja sadrže konzervanse koji zadovoljavaju standard 100% organske proizvode, kako bi sačuvali svoj kvalitet. Namenjeni su za redovnu negu, kojom se održava vlažnost i elastičnost kože, čime se sprečava njeno prerano starenje. Bademovo ulje:
  • aktivni princip,
  • u različitim koncentracijama,
  • u različitim formama.

SERUMI ZA LICE

Serumi za lice, na bazi prirodnih ulja, sadrže koncentrovane količine aktivnih sastojaka: vitamine-tokoferole sa snažnim antioksidantnim dejstvom, fitosterole, minerale i proteine. Brzo se apsorbuju i efikasno prodiru u kožu lica.

Prirodna biljna, masna ulja su po svom sastavu 100% masne kiseline. Osnovni način delovanja je da sprečavaju gubitak vlage, praveći barijeru na koži lica. Omekšavaju i neguju kožu. Redovnom upotrebom, stabilizuju proizvodnju sebuma na koži.

JOJOBA KREMA

Proizvod za svakodnevnu i redovnu primenu u tretmanu masne i mešovite kože lica, koji masnoj koži vraća funkciju, zdrav i lep izgled.

masaža tela

Masaža je jednostavna metoda za negu i očuvanje zdravog tela i duha. Istočnjačka medicina je primenjuje od davnina, a konvencionalna medicina je priznaje, od početka XX veka, kao terapijski metod. Tokom masiranja, direktno, mehaničkim pritiskom potiskuju se telesne tečnosti (krv i limfa) i poboljšava se njihova cirkulacija ka srcu. Masažom se nadražuju i mehanički receptori u masiranom tkivu, a impulsi se prenose i na delove tela van mesta masaže. Tako indirektnim delovanjem, masaža ostvaruje pozitivne efekte i na telo i na duh. Masaža pomaže da se uklone stres i svakodnevne teškoće. Najefikasnije masažu izvode terapeuti, mada se vrlo efikasno primenjuje i samomasaža pojedinih delova tela. Masaža je blagotvorni tretman u svim uzrastima. Osobe s lošom cirkulacijom, s celulitom, ili s viškom kilograma treba da primenjuju masažu kao sastavni deo tretmana u regulisanju navedenih stanja. Masažom se uklanjaju bolovi u leđima, ramenom pojasu ili bolovi kod sportskih povreda.

LAVANDA VODA
NO STRESS

Umirujuća magla, prožeta opuštajućim esencijalnim uljima, koja podstiče miran noćni san.

Lavanda je biljka za koju je poznato da pomaže kod nervoze, anksioznosti, stresa i nesanice.

Ovaj opuštajući i umirujući cvetni miris stvara spokojno okruženje i podstiče smirenost i ravnotežu uma.

 

Poprskajte ovu raskošnu maglu sa mirisom lavande pre spavanja, po jastuku, posteljini ili uzglavlju kreveta, da biste stvorili umirujuću i opuštajuću atmosferu u vašoj sobi. Poprskati nežno po vratu, prsima ili kosi pre spavanja.

NEGA NOGU I STOPALA

Linija proizvoda koja neguje i štiti kožu stopala i nogu

Svi proizvodi ove linije na prirodan način sprečavaju nastanak estetskih problema na koži stopala i nogu. Proizvodi za prevenciju i tretman kože s proširenim kapilarima i prirodnu zaštitu od pojačanog znojenja i neprijatnog mirisa. Kesten gel je specijalno formulisana kombinacija biljnih ekstrakata, etarskih ulja i aromatičnih supstanci. Prevencija i tretman kože s proširenim kapilarima, poboljšanje mikrocirkulacije kože nogu i normalizacija tonusa i propustljivosti kapilara kože nogu. Prašak T koristi se kao prirodna i preventivna zaštita od pojačanog lučenja znoja u predelu stopala. Ima efikasno antiseptično i adstrigentno dejstvo.

ANTICELULIT PROGRAM

Inovativni pristup u borbi s celulitom u kome preparati deluju ne samo preko kože već imaju i dodatno (olfaktorno) mirisno dejstvo. Preparati sadrže biološki aktivne molekule koji deluju na hidrolizu masnih kapljica i njihovo sagorevanje, na jačanje vezivnog tkiva, kao i poboljšanje mikrocirkulacije. Udisanjem isparenja etarskog ulja morača aktivira se simpatički nervni sistem i povećava sagorevanje masnih kiselina oslobođenih razgradnjom masnih kapljica u adipocitima, pod dejstvom kofeina, koji deluje preko površine kože. Ovo dejstvo je od izuzetnog značaja, pošto je, suprotno uobičajenom mišljenju, samo razgradnja masnih kapljica nedovoljna. Neophodno je da se oslobođene masne kiseline i „sagore“ u procesu termogeneze.

ULJNI EKSTRAKTI

MeiLab biljna apoteka

Uljni ekstrakti se dobijaju potapanjem biljnih delova s visokim sadržajem bioaktivnih supstanci u kvalitetna biljna ulja (maslinovo, bademovo, suncokretovo). Na taj način biološki aktivni molekuli iz biljaka, kao što su saponini, flavonoidi, terpeni, heterozidi, vitamini i organske kiseline, prelaze u ulja koja su i sama bogata korisnim sastojcima. Biljni ekstrakti koje proizvodi Meilab imaju svoju primenu i kao aktivne komponente ulja za masažu i kao aktivne komponente drugih kozmetičkih preparata za negu.

A KOLEKCIJA

Linija proizvoda za dezinfekciju,
zaštitu i negu ruku

A Gel i A Sprej dezinfikuju i osvežavaju ruke bez vode i sapuna.

Krema NR je zaštitna krema za negu kože ruku prilikom korišćenja higijenskih rukavica.

Scroll to Top