BABY SKIN bebi krem

Baby Skin bebi krem je zaštitna krema za negu kože koja u svom sastavu ima prirodne supstance koje štite i neguju i najosetljiviju kožu beba. Bazirana je na tradicionalnim saznanjima o emolijentnim svojstvima lanolina, koji se lako apsorbuje u kožu i održava njenu elastičnost i vlažnost. Istovremeno, sastav i formula kreme je obogaćena poslednjim saznanjima o svojstvima i delovanju više prirodnih supstanci, što je doprinelo daljem povećanju njegove zaštitne i negovne funkcije.

BABY SKIN NEVEN

Ništa nije tako mekano, ali ni osetljivo, kao bebina koža. Koža bebe po rođenju, i u naredne tri godine, nije u potpunosti anatomski i funkcionalno razvijena.

Neke od karakteristika bebine kože su: viši pH nego kod odraslih; hidrolipidni film je tanji nego kod odraslih; stratum corneum (površinski sloj kože) osetljiviji je kod beba; sadržaj vlage u koži beba je veći, ali mogućnost njenog gubitka je takođe veća nego kod odraslih; lojne i znojne žlezde su manje aktivne i manje se formiraju; veći odnos površine kože prema volumenu tela nego kod odraslih.

Zbog navedenih razlika i proizvodi za pranje i negu kože i kose bebe moraju da štite od prekomernog gubitka vlage, da deluju emolijentno i da ne narušavaju kiseli, zaštitni sloj kože.

Bebina koža zahteva neiritirajuću hipoalergijsku negu.

Baby Skin neven kolekcija sprečava pojavu upala, razvoj infekcija, hidrira kožu, i ukoliko postoje oštećenja na koži, pospešuje njenu epitelizaciju.

U proizvodu se nalazi standardizovani sadržaj cveta nevena. Time je standardizovan i sadržaj aktivnih principa u proizvodu.

Scroll to Top