Uslovi korišćenja sajta meilab.com

Upotrebom i korišćenjem sajta meilab.com (u daljem tekstu „sajt“) potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge važeće zakone i propise. Ako se sa njima ne slažete ili ih ne prihvatate u potpunosti, molimo Vas da napustite sajt.

SADRŽAJ
  Add a header to begin generating the table of contents

  Sadržaj sajta

  Sav materijal na ovom internet sajtu, vlasništvo je privrednog društva MeiLab doo, Pregrevica 4, 11080 Beograd ili kompanija sa kojima je ona ono povezana, pri čemu su sva prava zadržana, osim u slučaju da je naznačeno drugačije. Sajt, kao i njegov celokupan sadržaj je zaštićen je autorskim pravima i svaka neovlašćena upotreba može predstavljati kršenje Zakona o autorskom i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona iz oblasti intelektualne svojine. Vaša upotreba sadržaja koja nije u skladu sa uslovima korišćenja, bez pismene pisane saglasnosti vlasnika sadržaja strogo je zabranjena. Prilikom korišćenja sajta ponašajte se u skladu sa važećim zakonima i propisima. Osim ukoliko je drugačije naznačeno na drugom mestu na ovom sajtu, sav sadržaj možete pregledati, kopirati, štampati ili preuzimati isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu i u informativne svrhe, pod uslovom da sve naznake o autorskim pravima ili drugim vlasničkim informacijama koji su sadržani u originalnom dokumentu zadržite u svim kopijama. Sadržaj sajta se ne sme menjati, reprodukovati, izvoditi, distribuirati ili na bilo koji drugi način koristiti u javne i komercijalne svrhe, ili činiti dostupnim trećim licima bez pismene pisane saglasnosti privrednog društva MeiLab doo. Zabranjeno je korišćenje kontakt forme u propagandne svrhe kao i korišćenje bilo kog elementa sajta za slanje i/ili ubacivanje malicioznih kodova koji na bilo koji način mogu oštetiti ili preuzeti kontrolu nad sajtom ili pratećom opremom.

  Informacije

  Svi materijali, povratne informacije ili druge vrste informacija koje dostavite ovom Sajtu ili privrednom društvu Meilab doo, povodom ovog sajta (“Informacije”) neće biti smatrani za poverljive ili vlasničke i biće korišćene samo u svrhu zbog koje su i dostavljene. Meilab doo će biti isključivi vlasnik svih informacija prikupljenih na Sajtu ili u vezi sa njim. Meilab doo nema nikakve obaveze u odnosu na takve informacije i slobodan je da ih koristi bez ograničenja za bilo koje svrhe (kao što je upotreba, reprodukcija, modifikacija, objavljivanje, (re)distribucija, javno prikazivanje itd.) i bez navođenja izvora.

  Politika kolačića

  Naš Sajt koristi takozvane „kolačiće“ (eng. cookies). Kolačići su male tekstualne datoteke koje mogu da se memorišu na vašem računaru i koje vaš pretraživač može da sačuva. MeiLab.com koristi kolačiće da bi online prodavnica radila ispravno, kao i radi boljeg korisničkog iskustva. Kolačići nisu namenjeni špijuniranju posetilaca niti prate ono što posetilac radi. Kolačići ne sadrže maliciozni kod niti virus. Kolačići nam daju odgovor na pitanje kako i kada je stranica ovog Sajta posećena i koliko ljudi je posetilo. Ova tehnologija ne skuplja informacije o vašem ličnom identitetu, umesto toga, informacije se nalaze u zbirnoj formi. Svrha ove tehnologije i informacija koje ona prikuplja je da nam pomogne da unapredimo svoj Sajt. Korišćenjem online prodavnice MeiLab pristajete na upotrebu kolačića koji su nužni u cilju obezbeđivanja tehničkih funkcionalnosti prodavnice i dobrog korisničkog iskustva. Za eventualno korišćenje kolačića koji nisu funkcionalno neophodni, tražićemo saglasnost posetilaca sajta. Posetioci mogu u sopstvenom pretraživaču da podese neprihvatanje kolačića, u kom slučaju neke funkcionalnosti neće biti dostupne.

  Linkovi sajtova trećih lica

  Sajt može sadržati linkove ka drugim sajtovima ili društvenim mrežama. Isti su postavljeni kao pogodnost za korisnika, i MeiLab ne kontroliše, niti je odgovoran za njihov izložen sadržaj i politiku zaštite privatnosti, te se odriče bilo kakve odgovornosti u vezi sa sadržajima na takvim sajtovima, njihovom politikom privatnosti i uslovima korišćenja.

  Promena uslova korišćenja

  MeiLab može bilo kada, bez prethodne najave, izmeniti ili dopuniti uslove korišćenja sajta ažuriranjem ove izjave. Ovakve izmene su obavezujuće za korisnike sajta, pa je preporučljivo periodično posetiti ovu stranu i informisati se o njima. Daljim korišćenjem bilo kojih usluga sajta, saglasni ste da prihvatate sva naknadno objavljena pravila i uslove korišćenja.

  Tačnost podataka

  MeiLab nastoji da podatke/informacije objavljene na internet prezentaciji održava tačnim i ažurnim – ali ne daje nikakve garancije niti obećanja da takve zaista i jesu, niti snosi bilo kakvu odgovornost niti posledice, direktne ili indirektne, proistekle iz pretpostavke korisnika informacija/podataka sa internet prezentacije MeiLab-a da jesu. U slučaju da primetite neku nepravilnost molimo vas da nas o tome obavestite, kako bi se izbegle eventualne neprijatnosti, na email kontakt@meilab.com.
  Scroll to Top