Mleko za čišćenje kože lica

OPIS

Badem ulje 10 – mleko za čišćenje kože lica je emulzija za čišćenje kože lica, vrata i poprsja. Sadrži 10% bademovog ulja i prirodne tenzide (natrijum-sarkozinat i sucrose stearat). Namenjeno je za uklanjanje liposolubilnih i hidrosolubilnih nečistoća s kože, kao i za uklanjanje šminke.

DELOVANJE

Badem ulje 10 mleko za čišćenje kože lica efikasno čisti kožu od nečistoća rastvorenih u uljima ili vodi. U svom sastavu sadrži blage tenzide koji čiste, a ne iritiraju kožu. Visok sadržaj bademovog ulja deluje emolijentno i sprečava isušivanje kože u toku njenog čišćenja.

UPOTREBA

Badem ulje 10 mleko za čišćenje kože lica nanosi se na tufer vate, kojim se čisti koža lica. Nakon čišćenja, lice oprati mlakom vodom.

AKTIVNI PRINCIPI

  1. Linolna kiselina (do 2%), prirodnog porekla iz bademovog ulja, deluje antiupalno i poboljšava barijernu funkciju kože;
  2. Natrijum-lauril sarkozinat je prirodni tenzid kojim se uklanjaju liposolubilne nečistoće s kože;
  3. Saharoza stearat je prirodni emulgator kojim se uklanjaju hidrosolubilne nečistoće s kože.

460,00 RSD

Dostava

Dostava se ne naplaćuje za minimalni iznos porudžbine od 1400 RSD. Za manje iznose, fiksna cena dostave je 285 RSD. Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.

Kontakt

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem telefona, mejla ili kontakt forme.

Slični proizvodi

Možda će vam se svideti …

Scroll to Top