Kopriva uljni ekstrakt

OPIS

Dobija se evaporacijom pod sniženim pritiskom, smeše etanolnog ekstrakta vršnih delova biljke Urtica dioica L. i visokokvalitetnog biljnog ulja. Dobijeni ekstrakt je proizvod bez alkohola, odnosno ekstrahovani delovi iz etanolnog ekstrakta se prevode u biljno ulje.

NAMENA

Uljni ekstrakt koprive blagotvorno deluje na suvu i upaljenu kožu. Pomaže kod akni, ekcema i opekotina.
Uljni ekstrakt koprive efikasno pomaže kod bolesti reumatizma, artritisa i osteoporoze. Najbolja biljka za tretman kose je kopriva. Uljni ekstrakt može da se koristi kao pakovanje (umasira se u kosu). Pomaže rast kose, hrani dlaku, sprečava opadanje kose i čisti kožu glave.

SAVET

Uljni ekstrakt koprive se na kožu nanosi ne razblažen.

MEILAB BILJNA APOTEKA

Uljni ekstrakti se dobijaju potapanjem biljnih delova sa visokim sadržajem bioaktivnih supstanci u kvalitetna biljna ulja (maslinovo, bademovo, suncokretovo).
Na taj način biološki aktivni molekuli iz biljaka, kao što su saponini, flavonoidi, terpeni, heterozidi, vitamini i organske kiseline, prelaze u ulja koja su i sama bogata korisnim sastojcima.

220,00 RSD

Dostava

Dostava se ne naplaćuje za minimalni iznos porudžbine od 1400 RSD. Za manje iznose, fiksna cena dostave je 285 RSD. Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.

Kontakt

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem telefona, mejla ili kontakt forme.

Slični proizvodi

Možda će vam se svideti …

Scroll to Top