Morač piling

Anticelulit piling

OPIS

Morač piling je emulzija koja sadrži etarsko ulje i biološki aktivne molekule iz semena morača u koju je suspendovan pulverizovan beli biber. Namenjen je za piling kože tela biljnim abrazivom.

DELOVANJE

Morač piling uklanja izumrle ćelije sa površine kože i stimuliše regenerativnu aktivnost epiderma. Etarsko ulje morača tokom primene, aktivira mirisnim putem simpatikus, i na taj način pospešuje sagorevanje masnih ćelija.

UPOTREBA

Morač piling se nanosi masažnim pokretima, na mokru kožu (posle tuširanja) u trajanju od 10 min. Uklanja se nakvašenim sunđerom ili vodom. Primenjuje se kao  početni, pripremni postupak kojim se uklanjaju izumrle ćelije sa površine kože i obezbeđuje efikasniji transport biološki aktivnih molekula.

AKTIVNI PRINCIPI

U proizvodu je 8% aktivnih materija (beli biber, koštice kajsije, kurkuma, beli slez, etarska ulja morača i grejpfruta).

440,00 RSD

Dostava

Dostava se ne naplaćuje za minimalni iznos porudžbine od 1400 RSD. Za manje iznose, fiksna cena dostave je 285 RSD. Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.

Kontakt

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem telefona, mejla ili kontakt forme.

Slični proizvodi

Možda će vam se svideti …

Scroll to Top