Neven uljni ekstrakt

OPIS

Dobija se potapanjem cvetova biljke Calendula officinalis L., Asteraceae u visokokvalitetna biljna ulja.

NAMENA

Rastvorene u visokokvalitetnom biljnom ulju, ove bioaktivne supstance imaju višestruko blagotvorno dejstvo na kožu lica i tela.
Uljni ekstrakt nevena ima antibakterijsko, antigljivično i antiinflamatorno dejstvo, zbog čega se koriste u tretmanu ozleđene, inficirane, upaljene kože.
Primenjuje se za negu i zaštitu kože ruku izložene dejstvu agresivnih supstanci. Uljni ekstrakt nevena neguje i održava gipkom kožu lica i tela, blagotvorno deluje na osetljivu dečju kožu.

SAVET

Uljni ekstrakt nevena se na kožu nanosi nerazblažen.

MEILAB BILJNA APOTEKA

Uljni ekstrakti se dobijaju potapanjem biljnih delova sa visokim sadržajem bioaktivnih supstanci u kvalitetna biljna ulja (maslinovo, bademovo, suncokretovo).
Na taj način biološki aktivni molekuli iz biljaka, kao što su saponini, flavonoidi, terpeni, heterozidi, vitamini i organske kiseline, prelaze u ulja koja su i sama bogata korisnim sastojcima.

295,00 RSD

Dostava

Dostava se ne naplaćuje za minimalni iznos porudžbine od 1400 RSD. Za manje iznose, fiksna cena dostave je 285 RSD. Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.

Kontakt

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem telefona, mejla ili kontakt forme.

Slični proizvodi

Scroll to Top