Serum za lice badem-maslina

 

OPIS

Serumi za lice, na bazi prirodnih ulja, sadrže koncentrovane količine aktivnih sastojaka: vitamine-tokoferole sa snažnim antioksidantnim dejstvom, fitosterole, minerale i proteine. Brzo se apsorbuju i efikasno prodiru u kožu lica.

Prirodna biljna, masna ulja su po svom sastavu 100% masne kiseline. Osnovni način delovanja je da sprečavaju gubitak vlage, praveći barijeru na koži lica. Omekšavaju i neguju kožu. Redovnom upotrebom, stabilizuju proizvodnju sebuma na koži.

Bademovo ulje – “lako” ulje za osetljivu kožu; lako se upija i ne ostavlja masni trag (mala komodogenost); čini kožu mekanom i glatko; bogato je vitaminima A i E; najbolje, za početak korišćenja ulja za negu lica.

Maslinovo ulje – za suvu i normalnu kožu; bogato vitaminima A, D, E i K i antioksidantom skvalen; posebno je pogodno za suvu kožu sklonu perutanju.

485,00 RSD

Dostava

Dostava se ne naplaćuje za minimalni iznos porudžbine od 1400 RSD. Za manje iznose, fiksna cena dostave je 285 RSD. Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.

Kontakt

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem telefona, mejla ili kontakt forme.

Slični proizvodi

Možda će vam se svideti …

Scroll to Top