Baby Skin bebi krem

OPIS

Baby skin bebi krem je zaštitni krem za negu kože, koji u svom sastavu ima prirodne supstance koje štite i neguju i najosetljiviju kožu beba. Baziran je na tradicionalnim saznanjima o emolijentnim svojstvima lanolina, koji se lako apsorbuje u kožu i održava njenu elastičnost i vlažnost. Istovremeno, sastav i formula krema je obogaćena poslednjim saznanjima o svojstvima i delovanju više prirodnih supstanci, što je doprinelo daljem povećanju njene zaštitne i negovne funkcije.

DELOVANJE

Nanet na kožu ovaj krem formira zaštitni sloj koji odbija tečnost od kože i sprečava njeno povećano vlaženje. Krem ima puferna svojstva zahvaljujući voćnim kiselinama u svom sastavu. Na taj način, amonijak, kao i kiseli produkti se neutrališu, čime je sprečeno njihovo iritirajuće dejstvo na kožu. Krem sprečava i razvoj mikroorganizama sinergističkim dejstvom sastojaka fermentisanog soka jabuke. Baby skin bebi krem sprečava prekomerno vlaženje kože, održava pH balans, sprečava razvoj infekcija, održava elastičnost i smiruje kožu.

UPOTREBA

Baby skin se nanosi na čistu bebinu kožu, prilikom svake zamene pelena. Kožu, prvo, dobro oprati mlakom vodom i osušiti pre nanošenja krema. Naročito kremom zaštititi prepone i sve pregibe na koži. Pravilnom i redovnom primenom, Baby skin bebi krem uz korišćenje neiritirajućih sredstava za pranje kože, očuvaćete zdravlje bebine i dečje kože.

AKTIVNI PRINCIPI

  1. Fermentisani sok jabuke bogat je prirodni izvor voćnih kiselina, aminokiselina, vitamina i minerala. Voćne kiseline balansiraju kiselo-bazni režim kože. Fermentisani sok jabuke ima blago antiseptično dejstvo i tako sprečava razvoj kvasaca, virusa i bakterija, što je posebno značajno u uslovima povećane vlažnosti;
  2. Etarsko ulje lavande deluje umirujuće i efikasno protiv upalnih procesa na koži;
  3. Usklađeni odnos vazelina i parafinskih voskova u kremu obezbeđuje protektivnu ulogu krema – odbija vlagu;
  4. Cink-oksid pojačava barijernu funkciju, a istovremeno ima i adstrigentno dejstvo.

175,00 RSD400,00 RSD

Dostava

Dostava se ne naplaćuje. Minimalni iznos porudžbine je 1250 RSD. Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.

Kontakt

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem telefona, mejla ili kontakt forme.
Scroll to Top