Baby Skin bebi krem

OPIS

Baby skin bebi krem je zaštitni krem za negu kože, koji u svom sastavu ima prirodne supstance koje štite i neguju i najosetljiviju kožu beba. Baziran je na tradicionalnim saznanjima o emolijentnim svojstvima lanolina, koji se lako apsorbuje u kožu i održava njenu elastičnost i vlažnost. Istovremeno, sastav i formula krema je obogaćena poslednjim saznanjima o svojstvima i delovanju više prirodnih supstanci, što je doprinelo daljem povećanju njene zaštitne i negovne funkcije.

DELOVANJE

Nanet na kožu ovaj krem formira zaštitni sloj koji odbija tečnost od kože i sprečava njeno povećano vlaženje. Krem ima puferna svojstva zahvaljujući voćnim kiselinama u svom sastavu. Na taj način, amonijak, kao i kiseli produkti se neutrališu, čime je sprečeno njihovo iritirajuće dejstvo na kožu. Krem sprečava i razvoj mikroorganizama sinergističkim dejstvom sastojaka fermentisanog soka jabuke. Baby skin bebi krem sprečava prekomerno vlaženje kože, održava pH balans, sprečava razvoj infekcija, održava elastičnost i smiruje kožu.

UPOTREBA

Baby skin se nanosi na čistu bebinu kožu, prilikom svake zamene pelena. Kožu, prvo, dobro oprati mlakom vodom i osušiti pre nanošenja krema. Naročito kremom zaštititi prepone i sve pregibe na koži. Pravilnom i redovnom primenom, Baby skin bebi krem uz korišćenje neiritirajućih sredstava za pranje kože, očuvaćete zdravlje bebine i dečje kože.

AKTIVNI PRINCIPI

  1. Fermentisani sok jabuke bogat je prirodni izvor voćnih kiselina, aminokiselina, vitamina i minerala. Voćne kiseline balansiraju kiselo-bazni režim kože. Fermentisani sok jabuke ima blago antiseptično dejstvo i tako sprečava razvoj kvasaca, virusa i bakterija, što je posebno značajno u uslovima povećane vlažnosti;
  2. Etarsko ulje lavande deluje umirujuće i efikasno protiv upalnih procesa na koži;
  3. Usklađeni odnos vazelina i parafinskih voskova u kremu obezbeđuje protektivnu ulogu krema – odbija vlagu;
  4. Cink-oksid pojačava barijernu funkciju, a istovremeno ima i adstrigentno dejstvo.

190,00 RSD460,00 RSD

Dostava

Dostava se ne naplaćuje za minimalni iznos porudžbine od 1400 RSD. Za manje iznose, fiksna cena dostave je 285 RSD. Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.

Kontakt

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem telefona, mejla ili kontakt forme.
Scroll to Top