Baby Skin Neven ulje

5 % cveta nevena

OPIS

Neven bebi ulje je smeša biološki aktivnih molekula iz cveta nevena u tečnoj uljanoj bazi obogaćenoj maslinovim uljem. Koristi se za čišćenje kože, naročito u predelu prepona, odnosno na mestima gde se stavaljaju pelene, i za negu „temenjače“ (seboreični dermatit), ukoliko se ona formira na koži bebine glave.

DELOVANJE

Neven bebi ulje je kombinacija aktivnih komponenti iz latica nevena u prirodnom maslinovom ulju. Njegovim nanošenjem koža se omekšava, umiruje i stvara se blagi osećaj toplote. Ne sadrži veštačke mirise i preporučuje se za negu osetljive kože, sklone iritacijama i ekcemima.

UPOTREBA

Za čišćenje kože ulje se nanese na tufer vate i nežnim pokretima očisti bebina koža. Ulje se primenjuje prilikom svake promene pelena.
Za tretiranje „temenjače“ ulje sipati na dlan, a potom ga nežnim pokretima vrhovima prstiju utrljati u kožu. Mekom četkom ili frotirom vrlo nežnim pokretima ukloniti ljuspe „mrtve“ kože. Nakon delovanja ulja, kožu i teme oprati blagim Neven bebi šamponom.

AKTIVNI PRINCIPI

  1. Sadrži 5% cveta nevena;
  2. Ne sadrži parafinsko, već samo maslinovo ulje;
  3. Prirodnog je mirisa i boje, iz cveta nevena;
  4. Bez dodatog konzervansa;
  5. Sadrži prirodni antioksidans.

495,00 RSD

Dostava

Dostava se ne naplaćuje. Minimalni iznos porudžbine je 1250 RSD. Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.

Kontakt

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem telefona, mejla ili kontakt forme.

Slični proizvodi

Scroll to Top