Baby Skin Neven ulje

5 % cveta nevena

OPIS

Neven bebi ulje je smeša biološki aktivnih molekula iz cveta nevena u tečnoj uljanoj bazi obogaćenoj maslinovim uljem. Koristi se za čišćenje kože, naročito u predelu prepona, odnosno na mestima gde se stavaljaju pelene, i za negu „temenjače“ (seboreični dermatit), ukoliko se ona formira na koži bebine glave.

DELOVANJE

Neven bebi ulje je kombinacija aktivnih komponenti iz latica nevena u prirodnom maslinovom ulju. Njegovim nanošenjem koža se omekšava, umiruje i stvara se blagi osećaj toplote. Ne sadrži veštačke mirise i preporučuje se za negu osetljive kože, sklone iritacijama i ekcemima.

UPOTREBA

Za čišćenje kože ulje se nanese na tufer vate i nežnim pokretima očisti bebina koža. Ulje se primenjuje prilikom svake promene pelena.
Za tretiranje „temenjače“ ulje sipati na dlan, a potom ga nežnim pokretima vrhovima prstiju utrljati u kožu. Mekom četkom ili frotirom vrlo nežnim pokretima ukloniti ljuspe „mrtve“ kože. Nakon delovanja ulja, kožu i teme oprati blagim Neven bebi šamponom.

AKTIVNI PRINCIPI

  1. Sadrži 5% cveta nevena;
  2. Ne sadrži parafinsko, već samo maslinovo ulje;
  3. Prirodnog je mirisa i boje, iz cveta nevena;
  4. Bez dodatog konzervansa;
  5. Sadrži prirodni antioksidans.

520,00 RSD

Dostava

Dostava se ne naplaćuje za minimalni iznos porudžbine od 1400 RSD. Za manje iznose, fiksna cena dostave je 285 RSD. Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.

Kontakt

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem telefona, mejla ili kontakt forme.

Slični proizvodi

Scroll to Top