Mleko za negu kože tela

OPIS

Badem ulje 20 – Mleko za negu kože tela je hidrofilna emulzija za svakodnevnu negu tela. Sadrži 20% bademovog ulja, prirodnog emolijenta i vlažeći kompleks (IQ)* u hidrofilnoj bazi, izrađenoj od prirodnih sirovina. Namenjen je za svakodnevnu negu suve i osetljive kože tela i povećanje njene vlažnosti i elastičnosti.

_________
*IQ  Inteligentna hidratacija
– vlažeći kompleks jedinjenja koji formira „inteligentni“ strukturalni sloj na površini kože. Ostvaruje dugotrajnu hidrataciju dvostrukim delovanjem; formiranjem zaštitnog sloja na površini kože i regulacijom gubitka vlage preko kože.
Pojačava prirodnu barijeru kože i time reguliše, smanjuje prirodni gubitak vlage preko kože.
„Samoreguliše“ vlažnost kože kao odgovor na spoljašnju temperaturu i vlažnost vazduha, što je od izuzetnog značaja kada je suva i osetljiva koža izložena ekstremnim spoljašnjim uslovima, visokoj temperaturi i niskoj vlažnosti vazduha.

DELOVANJE

Badem ulje 20 – Mleko za negu tela je efikasan emolijent koji povećeva elastičnost kože i njenu mekoću.
Vlažeći kompleks (IQ)* optimalizuje hidrataciju kože i održava je vlažnom i 72h nakon prestanka primene.
Štiti kožu od „sušećeg“ efekta sapuna i drugih perućih sredstava. Uklanja neprijatan osećaj „zatezanja“ na koži tela koji se često javlja kod osoba sa suvom i osetljivom kožom.

UPOTREBA

Badem ulje 20 – Mleko za negu kože tela nanosi se i utrljava masažnim pokretima, nakon kupanja ili tuširanja, a najmanje jedanput dnevno.

500,00 RSD

Dostava

Dostava se ne naplaćuje. Minimalni iznos porudžbine je 1250 RSD. Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.

Kontakt

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem telefona, mejla ili kontakt forme.

Slični proizvodi

Možda će vam se svideti …

Scroll to Top