Mleko za negu kože tela

OPIS

Badem ulje 20 – Mleko za negu kože tela je hidrofilna emulzija za svakodnevnu negu tela. Sadrži 20% bademovog ulja, prirodnog emolijenta i vlažeći kompleks (IQ)* u hidrofilnoj bazi, izrađenoj od prirodnih sirovina. Namenjen je za svakodnevnu negu suve i osetljive kože tela i povećanje njene vlažnosti i elastičnosti.

_________
*IQ  Inteligentna hidratacija
– vlažeći kompleks jedinjenja koji formira „inteligentni“ strukturalni sloj na površini kože. Ostvaruje dugotrajnu hidrataciju dvostrukim delovanjem; formiranjem zaštitnog sloja na površini kože i regulacijom gubitka vlage preko kože.
Pojačava prirodnu barijeru kože i time reguliše, smanjuje prirodni gubitak vlage preko kože.
„Samoreguliše“ vlažnost kože kao odgovor na spoljašnju temperaturu i vlažnost vazduha, što je od izuzetnog značaja kada je suva i osetljiva koža izložena ekstremnim spoljašnjim uslovima, visokoj temperaturi i niskoj vlažnosti vazduha.

DELOVANJE

Badem ulje 20 – Mleko za negu tela je efikasan emolijent koji povećeva elastičnost kože i njenu mekoću.
Vlažeći kompleks (IQ)* optimalizuje hidrataciju kože i održava je vlažnom i 72h nakon prestanka primene.
Štiti kožu od „sušećeg“ efekta sapuna i drugih perućih sredstava. Uklanja neprijatan osećaj „zatezanja“ na koži tela koji se često javlja kod osoba sa suvom i osetljivom kožom.

UPOTREBA

Badem ulje 20 – Mleko za negu kože tela nanosi se i utrljava masažnim pokretima, nakon kupanja ili tuširanja, a najmanje jedanput dnevno.

535,00 RSD

Dostava

Dostava se ne naplaćuje za minimalni iznos porudžbine od 1400 RSD. Za manje iznose, fiksna cena dostave je 285 RSD. Sve cene su sa uračunatim PDV-om i nema dodatnih ili skrivenih troškova.

Kontakt

Za sve dodatne informacije možete nam se obratiti putem telefona, mejla ili kontakt forme.

Slični proizvodi

Možda će vam se svideti …

Scroll to Top